« Terug naar het overzicht

Kijk terug | Ponyweek 2023 | 60e editie

Wat hebben we weer genoten met z’n allen van een mooie Ponyweek. Iedereen ontzettend bedankt. Gelukkig hebben we de foto’s nog. Hieronder een impressie van de 60e editie van de Ponyweek.

Kijk je mee?

https://www.flickr.com/photos/200393304@N07/albums

Kijk je mee?

Eerste weekend

Het eerste weekend vonden er vooral sportieve activiteiten plaats.

Woensdag 27 september

De 60e pony- en paardenmarkt vond plaats, de officiële opening, de landbouw-relatie en innovatiedag, de rolstoelwandeltocht van de Zonnebloem en lachen, gieren, brullen met de cabaretavond.

Donderdag 28 september

Deze ietwat rustigere dag begon met de KBO middag, het spectaculaire On Stage en een biertje na bij Heeten’s Café.

Vrijdag 29 september

De gezellige en drukke vlooienmarkt vulden de straten van Heeten, terwijl de kinderen vermaakt werden met Magic John en verschillende straatartiesten. ’s Avonds Party in de tent!

Zaterdag 30 september

De fanatiekelingen startten de zaterdagmiddag met de estafetteloop. Waarna ze na een frisse douche weer de tent in konden voor Swingo Bingo en de feestavond.

Zondag 1 oktober

De afsluitende dag van de Ponyweek vulde zich met een gezellige fietstocht door Germania Mannenkoor vergezeld, de succesvolle oldtimertoertocht en mooie artiesten in de tent. We sloten deze 60e editie af op een spectaculaire wijze.

Meer foto’s op Flickr.


Ook fotograaf zijn voor de Ponyweek?

Geef aan dat je volgend jaar wil helpen via info@ponyweek.nl. We kunnen wel wat handjes gebruiken om onze mooie feest vast te laten leggen. Je krijgt hier ook een leuke vergoeding voor, voor tijdens de Ponyweek!