zaterdag 1 oktober

CCR Revival

zaterdag 1 oktober

Let’s Rock & Roll!‍We wanen ons in de 70’s als de tributeband CCR-Revival – A CCR/John Fogerty Experience het podium betreedt van de Ponyweek. CCR, John Fogerty en de jaren zeventig muziekliefhebber MOET hier bij zijn!

CCR-Revival, de echte kenner weet waar deze band hun inspiratie vandaan heeft gehaald. Eind jaren 60 / begin 70’s was Creedence Clearwater Revival ontzettend populair. John Fogerty was de bekendste van de formatie en is later solo gegaan, waar CCR-revival zich ook door heeft laten inspireren.

De Drents-Overijsselse band CCR-Revival speelt al bijna 20 jaar met enthousiasme en gedrevenheid energieke topshows, waarvan de populariteit nog altijd stijgt.

zaterdag 1 oktober

DJ Harry More

zaterdag 1 oktober

Met een knaller sluiten we de zaterdagavond van de Ponyweek af met feest, chaos en gekkigheid van DJ Harry More. Ben jij erbij?

1 oktober sluiten we het feest in de tent af met dé DJ met focus op feest! Met circa 300 boekingen per jaar in binnen en buitenland is Harry een van de meest geboekte feest DJ’s van Nederland. In een ongekend snel dans-, zing- en drinkbaar tempo vliegen de hits van de laatste 20 jaar om je oren!

Van Kroeg, bar, discotheek, feesttent of festival, Harry laat overal een complete chaos achter van opblaasdieren, confetti en één grote gekheid. Voor deze koning van het feest is niets te gek, hij neemt je mee op reis door alle muziekgenres die ons land rijk is.

Deze energieke stuiterbal beukt hem van R&B naar feest, van stevige bubbling door naar de harde stijlen. focus op feest!????

Drink- en danstempo hoog, dus! Wie neem jij mee naar dit feest?

vrijdag 30 september

DJ Joe

vrijdag 30 september

We gaan in razend tempo door met de bekendmaking van de volgende artiest voor de Ponyweek!

Van de volgende artiest zijn wij overtuigd dat hij DE dj is om jullie vrijdag van de Ponyweek onvergetelijk te maken!

@joesiganofficial is de naam! Joe houdt zich bezig met complete gekte te creëren in vele tenten en 30 september dus bij ons in de feesttent.

Joe Sigan is tegenwoordig ook een vast gezicht achter de draaitafel bij het bekende feestcafé “#ShootersGroningen

Deze jonge ervaren artiest weet zoveel energie over te brengen aan het publiek, dat je thuis na een avond feesten nog steeds vol adrenaline op je bed ligt. 110% feestgarantie tijdens de Ponyweek dus!

Zijn eigen producties gaan ook als een raket. Zijn platen worden onder andere gedraaid door grote artiesten als @hardwell@martingarrix , @dimitrivegasandlikemike@ferrycorsten@dondiablo@mikewilliams & @arminvanbuuren .

zaterdag 1 oktober

DJ Tom van Duuren

zaterdag 1 oktober

Tom van Duuren is een van de gezelligste Feest DJ’s van Nederland?. Ooit begonnen op jonge leeftijd als dj op zijn eigen klassenfeestjes en campings waar hij samen met zijn ouders vertoefde. Na een korte periode waren de pick-ups en een eenvoudige cd speler de ingrediënten om thuis flink te oefenen.

Tom mixt skihutknallers, Top 40 hits, oldies, r&b jetsers aan elkaar en dat samen gewapend met een vlotte babbel geeft voeding tot een feestje voor jong en oud.

DJ Tom is inzetbaar van presentator tot DJ voor alle soorten feesten. Tom heeft in de bekende cafe’s en discotheken en diverse zomerfestivals(tentfeesten) gestaan… Er is geen feest in Salland en omstreken waar hij niet zijn plaatjes heeft mogen draaien..

Vrijdag 30 september

Django Wagner

Vrijdag 30 september

N𝘢 𝘢𝘭 𝘥𝘪𝘦 𝘫𝘢𝘳𝘦𝘯, 𝘥𝘪𝘦 𝘮𝘰𝘰𝘪𝘦 𝘫𝘢𝘳𝘦𝘯, 𝘥𝘪𝘦 𝘪𝘬 𝘩𝘦𝘣 𝘨𝘦𝘬𝘦𝘯𝘥, 𝘮𝘰𝘦𝘵 𝘫𝘦 𝘸𝘦𝘵𝘦𝘯, 𝘫𝘪𝘫 𝘮𝘰𝘦𝘵 𝘸𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘫𝘪𝘫 𝘥𝘦 𝘸𝘢𝘳𝘦 𝘣𝘦𝘯𝘵.

Nee dit is geen liefdesverklaring van de Ponyweek aan alle Heetenaren.

Maar…. niemand minder dan Django Wagner komt de tent op z’n kop zetten op de vrijdag! Deze man, waarvan het zigeunerbloed door zijn aderen stroomt, is bekend van onder andere de superhit Kali.

Zorg dat je je keel goed smeert, spaar je stem en zing vrijdag 30 september vanaf 18:00 uit volle borst mee met deze volkszanger. Van te voren oefenen? Hits als ‘Mooie blauw ogen’, ‘Mijn naam is Marina’ en ‘Maar toch blijf jij me trouw’ zullen ook voorbij komen.

zondag 2 oktober

Headphone Players

zondag 2 oktober

Uw tentfeest wordt nog leuker met een energieke dj-act.Calvin alias de ⏩Headphone Players⏪ knalt de meest opzwepende, gezellige, nieuwste en beste tracks door de speakers!

De Headphone Players, zoals bekend, zelf afkomstig uit ons prachtige dorp Heeten maken zich op voor een thuiswedstrijd en weten als geen ander hoe jullie te playen! Hup hup met die voetjes van de vloerrrrr!

vrijdag 30 september

Høken met de Heinoos

vrijdag 30 september

Høken, Høken, Høken!!
Høken met de Heinoos komt vrijdagmiddag de tent op de kop zetten met hun show!

Høken, brekken en angoan, zoepen en een hoop kabaal… deze wil je niet missen!

Beleef Høken met de Heinoos tijdens de Ponyweek! Ben ie d’r bie? vrijdag 30 september 15.30 in de FEESTTENT!

Vier gedreven muzikanten die gaan voor energieke, eerlijke en spontane muziek in de streektaal, en elk optreden tot het uiterste gaan.

Gelijk met de start van deze tour verscheen de single “Høken in de tent”. Een nummer wat niet alleen de tour omschrijft, maar ook het gevoel wat Normaal bij de vele Høkers heeft gebracht. Met de komst van dit album gaan de Heinoos definitief verder met het zingen in de streektaal en laten ze zien dat de dialectmuziek in Nederland volop leeft!

vrijdag 30 september

House of Rock

vrijdag 30 september

Stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak… Klinkt gek, maar House of Rock maakt het waar!!

Deze combi was namelijk het uitgangspunt van partyrockband ‘House of Rock’.

House of Rock, wie zijn dat dan weer?
Deze band bestaat uit muzikanten die hun sporen in het rockcircuit al ruimschoots verdiend hebben. Ze bundelen hun krachten om de ‘guilty pleasures’ van de jaren ‘90 te laten herleven op een manier zoals je dit nog nooit hebt beleefd.

House classics van @djpaulelstak tot @scooterofficial en van SNAP tot @2unlimited_official vliegen in razendsnelle #medley’s om je oren. Geen keyboards, geen computers, maar ronkende gitaren en een explosieve ritmesectie. Dit alles wordt nog eens stevig doorspekt met de iconische rockriffs uit de jaren ’90. Hell yeah!!

zondag 2 oktober

Miracle

zondag 2 oktober

Bohemian Rapsody, Somebody to Love, Don’t Stop Me Now, Who Wants to Live Forever…. Welk nummer van Queen is jouw favoriet?

Al 25 jaar lang staat Miracle synoniem voor het eervol terugbrengen van de muziek van Queen. De legendarische, bombastische sound die iedereen kent en waar iedereen van houdt.

Maaarrr Miracle kopieert niet zomaar de shows van Queen, nee, Miracle the Dutch Queen Band heeft een totaal EIGEN show waar ze de muziek laten spreken. Sinds 2018 hebben ze meer dan 30 shows over heel Europa gespeeld, meer dan 9.800 km gereisd en nu… in 2022… komen ze in het mooie Heeten tijdens de Ponyweek. Kom genieten van Queen op zondagmiddag 2 oktober. Keeping the Queen-spirit alive!

Miracle the Dutch Queen Band wordt geleid door de Italiaanse zanger Jordan Trey, de gitarist uit de “We Will Rock You Musical” Rens de Hond, Leon Padmos speelt keyboard, Bart Pellinkhof trotseert de basgitaar en Vicot Louisa drumt en zingt. Samen brengen ze ieder podium tot een rock-stadion en laten ze je teruggaan in the Glory Days of the Queen age! The Show Must Go On!

zaterdag 1 oktober

Royal Beat

zaterdag 1 oktober

𝗣𝗔𝗥𝗧𝗬𝗣𝗘𝗢𝗣𝗟𝗘, 𝗹𝗮𝗮𝘁 𝗷𝗲 𝗵𝗼𝗿𝗲𝗻! 𝗢𝗽 𝗱𝗲 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗽𝗼𝗻𝘆𝘄𝗲𝗲𝗸 𝗴𝗮𝗮𝗻 𝘄𝗲 𝗵𝗲𝗹𝗲𝗺𝗮𝗮𝗹 𝗹𝗼𝘀!!

We worden omver geblazen met dance, de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuwste pophits en hiphop door Royal Beat . Ze maken er één groot feest van met Co2 Kanonnen, vuurzeeën, confetti douches en kneitervette medleys recht in your face!

Ben jij erbij op zaterdag 1 oktober vanaf 21:00 uur?

zaterdag 1 oktober

Swingo Bingo

zaterdag 1 oktober

Het team van Swingo Bingo Legends komt naar Heeten!

Denk je bij het woord ‘#BINGO’ aan een ouderwetse bingo molen met een papiertje? Dan is het nu de hoogste tijd om kennis te maken met de Swingo Bingo!

Het team van Swingo Bingo levert een show vol interactie, afwisseling en verrassende momenten waarin één thema centraal staat: entertainment!