Toegang

Voor de cabaretavond op woensdagavond 27 september en voor de zaterdagmiddag (vanaf 15.00 uur)- en avond (vanaf 18.00 uur) zijn entreetickets nodig. Meer info over entreetickets vind je via onderstaande knop.

Ook zijn er kaarten te koop via de Bank aan het Dorpsplein of aan de kassa op de dag/avond zelf. M.u.v. de combitickets, daarvoor geldt: op = op.

Parkeren

Zoals ieder jaar is het aan te raden om op de fiets of wandelend te komen. Voor de mensen die buiten Heeten wonen, is er parkeergelegenheid geregeld. Zodra je richting Heeten rijdt word je naar een parkeerplek geleidt door de vriendelijkste verkeersregelaars uut Heet’n!

Pony- en paardenmarkt

Ben je een handelaar die op de pony- en paardenjaarmarkt van de Ponyweek wil staan? Dan dien je onderstaand formulier te downloaden en ingevuld mee te nemen, voor je de markt betreedt.

NOG VROAG’N?

He’j nog vroag’n? Neem dan contact met ons op. Hieronder het antwoord op veelvoorkomende vragen.

Waar kan ik foto’s terugvinden van de Ponyweek?

Via Facebook, op de pagina van de Ponyweek is een album aangemaakt met de foto’s van de Ponyweek 2022.

Kan ik me aanmelden als vrijwilliger voor de Ponyweek?

Dat kan!
Bar, muntverkoop, fotografie of je handen uit de mouwen steken bij het opbouwen? Vul je voorkeur in via het formulier en we nemen contact met je op over de bezetting.

Kan ik stage lopen bij de Ponyweek?

Dat kan! Mail naar info@ponyweek.nl met wat je opdracht is, hoeveel uur je stage moet lopen, wat er van stichting Helami verwacht wordt en uiteraard je naam, in welk leerjaar je zit, hoe oud je bent en hoe we verder contact met je op kunnen nemen.

Waar kan ik me aanmelden voor de vlooienmarkt?

Er zijn nog plekken VRIJ op de Vlooienmarkt!

Waar kan ik me aanmelden voor de landbouw relatiedag?

Dat kan via deze pagina.

Ik wil me aanmelden voor de oldtimertoertocht, waar kan dat?

Dat kan hier!