Toegang

Er is nog geen mogelijkheid om tickets te bestellen.

Ook zijn er kaarten te koop via de Bank aan het Dorpsplein of aan de kassa op de dag/avond zelf.

Parkeren

Zoals ieder jaar is het aan te raden om op de fiets of wandelend te komen. Voor de mensen die buiten Heeten wonen, is er parkeergelegenheid geregeld. Zodra je richting Heeten rijdt word je naar een parkeerplek geleidt door de vriendelijkste verkeersregelaars uut Heet’n!

Huisregels

Bekijk de huisregels van de Ponyweek en de Vlooienmarkt.

De Vlooienmarkt

We hebben voor de komende editie op vrijdag 27 september wat wijzigingen aangebracht in de opzet van de vlooienmarkt. Hieronder beknopt de wijzigingen:

  • De Herfkensstraat, Koopmansstraat en van Walbekestraat komen te vervallen. De van Walbekestraat houden we wel in optie als reservestraat.
  • Als vervanging gaan we de Johannalaan in het geheel betrekken. Het aantal beschikbare plekken is nagenoeg gelijk.
  • Elke aanmelding is tevens een parkeerbewijs voor 1 auto. Indien mogelijk mag u parkeren achter uw grondplaats. Als dit niet mogelijk is, kunt u de auto gratis parkeren op de daarvoor ingerichte parkeerplaats. De organisatie beslist of uw auto wel of niet bij uw grondplaats kan staan.
  • U kunt zelf uw grondplaats (eventueel met kraam) reserveren middels de plattegrond op de ticketsite. Concreet betekent dit, wie het eerst komt, wie het eerst maalt. U kunt maximaal 2 plekken reserveren. De ticketsite wijst zich verder vanzelf.
  • U kunt uw grondplek(ken) reserveren via het kopje Tickets.
  • De vlooienmarkt start om 08.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Pony- en paardenmarkt

Ben je een handelaar die op de pony- en paardenjaarmarkt van de Ponyweek wil staan? Dan dien je onderstaand formulier te downloaden en ingevuld mee te nemen, voor je de markt betreedt.

NOG VROAG’N?

He’j nog vroag’n? Neem dan contact met ons op. Hieronder het antwoord op veelvoorkomende vragen.

Waar kan ik foto’s terugvinden van de Ponyweek?

Via Flickr.

Kan ik me aanmelden als vrijwilliger voor de Ponyweek?

Dat kan!
Bar, muntverkoop, fotografie of je handen uit de mouwen steken bij het opbouwen? Vul je voorkeur in via het formulier en we nemen contact met je op over de bezetting.

Kan ik stage lopen bij de Ponyweek?

Dat kan! Mail naar info@ponyweek.nl met wat je opdracht is, hoeveel uur je stage moet lopen, wat er van stichting Helami verwacht wordt en uiteraard je naam, in welk leerjaar je zit, hoe oud je bent en hoe we verder contact met je op kunnen nemen.

Waar kan ik me aanmelden voor de vlooienmarkt?

Dat kan via de ticketlink rechts bovenin de roze knop.

Waar kan ik me aanmelden voor de landbouw relatiedag?

De inschrijving opent zsm

Ik wil me aanmelden voor de oldtimertoertocht, waar kan dat?

De inschrijving opent zsm