« Terug naar het overzicht

Landbouwrelatiedag, doar mu’j bie wezen!

De landbouw is tegenwoordig een onderwerp dat veel gemoederen bezighoudt. Het is één van de belangrijkste sectoren in ons land: We leveren goede producten voor export en voor onze eigen bevolking. Maar hoe toekomstbestendig is de landbouw eigenlijk?

Tijdens de 6e editie van de landbouw relatie- en innovatiedag op 27 september aanstaande zijn er weer interessante presentaties. De rode draad is dit jaar ‘Toekomstbestendige landbouw?!’. De dagvoorzitter is Birgitte Keijzer. Zij is gebiedsregisseur voor Salland in het kader van het Provinciaal Programma Landelijk Gebied.

Sprekers zijn Erik Back, hij is eigenaar van Future Farm en ‘agragrisch ondernemer van 2023’. Ook André Lobbert & Joris Schouten van biogas2H2 uit Lochem komen spreken. Zij doen onder andere onderzoek naar groene waterstof. Ook zijn er verschillende standhouders die je vrijblijvend een bezoek kunt brengen. Een interessante ochtend, dus!

Laat je bijpraten en inspireren op de landbouw relatie- en innovatiedag op 27 september. We starten om 10.00 uur in de tent op het Dorpsplein te Heeten.

Ik geef mij op! – selecteer in het aanmeldformulier eerst Landbouw relatiedag ipv oldtimertoertocht door op het pijltje naar beneden te klikken.