« Terug naar het overzicht

De Ponyweek 2022, korter maar krachtiger!

In de afgelopen 2 coronajaren dat de Ponyweek niet door kon gaan, heeft het bestuur niet stilgezeten. De Helami heeft goed nagedacht over wat er kon veranderen aan de Ponyweek. En dat is het feest terugbrengen van 9 naar 5 dagen. Het kon compacter, krachtiger en het resultaat gaan we binnenkort in de editie van 2022 zien!


Naast de oude bekende programma onderdelen, zoals de Ponymarkt (dit jaar hebben we al de 59e editie!!), Heetens Café, de menwedstrijden, de viswedstrijden, de wandeltocht, ATB & racetocht, de oldtimertourtocht inclusief defilé en de rolstoelwandeltocht, is er ook veel nieuws.

Nieuw in 2022

De feestcommissie heeft dit jaar weer een zorgvuldige line-up samengesteld met frisse en nieuwe artiesten, bands & dj’s.

On Stage vervangt Heetens’ Got Talent, nu mogen basisschoolkinderen, maar ook volwassenen het podium betreden en er zijn Masked Singers.

De Estafetteloop die de Ekidenloop haast doet vergeten is ook nieuw. De lintjes blijven hetzelfde, maar nu kun je in een team van 4 de estafetteloop doen. Volwassenen kunnen 4x 5 km lopen en de kinderen 4x 2,5 km.

De Vlooienmarkt krijgt ook een touch-up: tussen 10 en 14 uur kunnen bezoekers, standhouders en de kinderen genieten van straatartiesten en kindergoochelaar Magic John.

En niet te vergeten, de cabaretvoorstelling is dit jaar uiteraard weer helemaal actueel: Mu’j Kiek’n!